Kiran’s Room


This is what the back room looked like when we bought the house. We were originally planning on using this room as a tv room/office. The floors were covered in beige bleach stained carpet. However, compared to the rest of the house this room needed very little work. Unfortunately the wood in this room was completely damaged so we had to install new floors. We had someone install wood planks and stained them a natural color to blend with the floors in the rest of the house.


The back room was used as a storage room during the renovations in the rest of the house.

The back room after the new wood floors were installed.

This is what the back room looks like now. It is now Kiran’s bedroom.


The windows in this room face south and west and the room is always filled with light. I love hanging out in this room.

Lanterns and garlands over Kiran’s bed.

Kiran playing in his room.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s